The Agency Advertising

H The Agency Advertising δημιουργήθηκε από έμπειρους επαγγελματίες με μακρόχρονη προυπηρεσία σε μεγάλες πολυεθνικές διαφημιστικές εταιρίες. Οι πελάτες τους πολλοί και απαιτητικοί, τα προιόντα και οι υπηρεσίες που ανέλαβαν να προωθήσουν ανήκουν σε όλη την γκάμα των αγαθών από τα ευρείας κατανάλωσης έως τα πιο εξειδικευμένα.

Πάντα με στόχο τα άμεσα αποτελέσματα, σε όλους τους τομείς της διαφημιστικής δραστηριότητας, στην εξυπηρέτηση πελατών, στο δημιουργικό, στην παραγωγή, η The Agency Advertising διαθέτει άξια στελέχη και συνεργάτες πού ασχολούνται προσωπικά με κάθε project για την εξασφάλιση της μεγαλύτερης επιτυχίας.

Μαθαίνουμε πρώτοι να αγαπάμε το προϊόν.  Μαθαίνουμε τα δυνατά σημεία και τις αδυναμίες του, γίνεται το προϊόν μας. Μόνο έτσι μπορείς να δημιουργήσεις δυνατά, θετικά συναισθήματα γι' αυτό. Μόνο έτσι μπορείς να αποδώσεις την καλύτερη εικόνα του και να επιτύχεις τα καλύτερα αποτελέσματα. Όταν γίνεσαι κοινωνός της ίδιας της δημιουργίας του.

Φιλοσοφία της εταιρείας μας είναι να δημιουργούμε δυνατά συναισθήματα για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες πού αναλαμβάνουμε, ουσιαστικά υιοθετούμε. Κύριος άξονας, όπου χτίζουμε όλες τις ενέργειές μας, είναι η Αποτελεσματική Δημιουργικότητα,  στοχευόμενη στη σωστή τοποθέτηση του προϊόντος στο νου του καταναλωτή. Έτσι ώστε να γίνει το επίκεντρο της προσοχής, να διακριθεί και να προτιμηθεί κατά την απόφαση της αγοράς. Με τόλμη και με γνώμονα την επιτυχία.

 

 

The Agency Advertising | Παρθενώνος 92, 175 62, Π. Φάληρο,
Τηλ.: 210 98 82 897, Fax.: 210 98 83 831, E - mail.: info@theagency.com.gr